«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. ONS Altın’da Bugün

ONS Altın’da Bugün

ons altın bugün nekadar oldu

ONS Altın Fiyatları Ne Kadar

Ons altın fiyatları, 8 temmuz 2022 tarihi ile baktığımızda yine günlük değişime uğramaya devam ediyor. Özellikle son günlerde dalgalı bir seyir izleyen ons altın, 8 Temmuz 2022 Cuma gününde ne kadar ne kadar olacak veya ons altın fiyatı ne kadar olacak yatırıcıları tarafından merak edilmektedir. Ons altın yatırımcılarının merak ettiği ons altın ne kadar ya da ons altın ne kadar olacak sorularını yatırımcıları kadar bütün vatandaşlarda merak etmektedir. Ons altın bugün ne kadar? 8 Temmuz 2022 ons altın kaç TL? 8 Temmuz 2022 günü ons altın fiyatları ve son durumu hakkında merak edilen hususlar haberimizin akışında bulunmaktadır.

8 Temmuz 2022 ONS Altın Fiyatları Bugün Ne Kaç TL?

Altının ons fiyatı, 8 Temmuz 2022 günü 1.742,45 liradan işlem görürken kapalı çarşı fiyatları, altın piyasasında en düşük ons altın 1.742,38 liradan işlem görüyor. ons altın satış fiyatı ise 1.742,45 TL’dir.

Altın fiyatları yurdumuzda ve dünyada yaşanmış olan gelişmeler neticesinde değişime uğruyor. Altının fiyatını etkileyen nedenler içinde altın yatırımcılarının ve diğer yatırımcıların tercihleri ve davranışları büyük önem arz ediyor. Her yatırım aracında olduğu gibi  Altın’da da arz ve istek dengesine bağlı olarak fiyatlar etkilenir. Bu etki nedeni ilr altın fiyatı yükselir ya da düşer.

Altına olan istek artışı, yatırımcıların onu emin liman olarak görmesini sağlaması sonucu ile satın alım sonrası altın fiyatında artış görülecektir. Yatırımcının altına talebinin azalması ise altın fiyatlarının düşmesine neden olur. Altının yükselmesine ya da düşmesine neden olan öteki faktörler içinde piyasalarda yaşanan küresel faiz oranlarında değişim, nakit akışındaki dağılım,denge ve değişim ile para birimlerinin kıymet ve kurlarındaki iniş çıkışları da etki etmektedir. Ayrıca piyasalarda yaşanan nakit akışındaki değişim, ekonomik durgunluk ve küresel enflasyon artışı ya da düşüşü altın fiyatlarının düşüşüne veya artmasını sağlayan başka bir faktör olmaktadır.

İlginizi cekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşğıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, banka haberleri ve altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

vakıfbank altın hesabı nasıl açılır: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-altin-hesabi-acma/.html

ziraat bankası altın hesabı açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-altin-hesabi-acma/.html

iş bank altın hesabı açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-altin-hesabi-nasil-acilir/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.