«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Asgari Ücretli ve Emekli Sıkıntı İçinde!Esnaf Zor Durumda

Asgari Ücretli ve Emekli Sıkıntı İçinde!Esnaf Zor Durumda

HAYAT-PAHALILIĞI-KIBRISS-ENFLASYON-RAKAMLARI

Herkes Yalan Üstüne Yalan Konuşuyor

Ülke ekonomisi nereye gidiyor orta direk yıkılmış hatta kalmamış asgari ücretli SSK emeklisi perişan kimsenin yani bizlerin oyları ile bizi yönetenlerin aklının ucuna bile gelmiyor. Her gün Kamuoyunda yeni haberler yaratılıyor Bakan ALBAYRAK şöyle dedi bu Bakan bunu söyledi yok ekonomi düze çıktı hamsi 5 TL’ ye düştü Palamut zaten 5 TL’ idi kim inanır bilinmez. Bu asılsız haberlerin tümü taraflı yayıncı kuruluşlar ile medyalar ve bu yayıncı kuruluş ve medyaların internet sitelerindeki haberler. Kimisi kırmızı ete talebin çokluğundan fiyat arttığını söyler kimisi dünyanın en ucuz benzin ve mazotunu kullandığımızı söyler kimiside ekonominin çağ atladığını ihracatta rekor kırdığımızı söyler. Fakat kim söyler kim inanır bilinmez.

Medya Yalan ve Taraflı Haber Yapıyor

Hani derler ya kendi söylediğine kendi bile inanmıyor işte Ülke ekonomisinin durumu da tam böyle bir hal almış durumdadır. Vatandaşı domatese, patatese, kuru soğana hasret bırakıp bunları nasıl hangi vicdanla söylüyorlar bilinmez. Hele o taraflı yayıncı ve medya kuruluşları neden doğruları gerçekleri yazmazlar. Acaba yazmıyorlar mı yoksa yazmaya cesaret mi edemiyorlar fakat doğrusu bu kimi yüreği gibi doğru temiz yazar kimileri çıkarı uğruna yalan üzerine yalan katarak yazar.

Halk Perişan Esnaf Batak da

Düzen gittikçe bozuluyor açlık çoğalıyor her eve geçim sıkıntısı girmiş KOBİ’ ler kredi batağına sürüklenmiş kasapta, manavda, AVM’ lerde fiyatlar uçmuş ev kiraları gezegene doğru gidiyor Kredi kartından ve kredi borcundan dolayı icra dosyaları ikiye katlanmış 1020 TL maaşlı SSK emeklisi perişan 1600 TL maaşlı asgari ücretli perişan kimsenin iki yakası bir araya gelmiyor memur vatandaşlarımızın dışında. Yanlış anlaşılmasın memurda perişan da kravat takınca geliyor iki yakası bir araya. Ülke gerçekleri bunlar ama daha öncede söylediğimiz gibi bütün medya , yayıncı kuruluşlar ve haber siteleri yalan haberlerle vatandaşı kandırmak gündem değiştirmek istiyorlar. Yanıldıkları bir nokta varki vatandaşı hiç tezgahlar da fiyatlara bakmadığını zannediyorlar ve kendileri söyleyip sadece kendileri dinliyorlar.

En Güzelini Mahsuni ŞERİF Söylemiş:  Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *