«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Hamsi Ucuzlamadı! Ucuzladı Diye Yapılan Haberler Koca Bir Yalan

Hamsi Ucuzlamadı! Ucuzladı Diye Yapılan Haberler Koca Bir Yalan

hamsi

Halk Yalan Haberlerden Usandı

Vatandaş bu sene hamsiye doyacak diye yalan üzerine yalan haber yapan bazı yayın organlarını ve medya kuruluşların da bu haberleri yapanları şiddetle kınamaktan başka elimizden gelen bir şey olmadığını söylemekte yarar buluyoruz. Sürekli indirim haberleri geliyor fakat bu indirimleri kimler nasıl yapıyor bilinmemektedir. İndirimler sadece yayın yapan medya kanallarında ve bu medya kanallarının internet sitelerin de gerçekleşiyor ve ne yazık ki tezgahlara hiçbir şekilde hiçbir indirim yansımıyor. Bu tarz haberler yapanların maksatları nedir amaçları nedir aslın da bunların hepsi bilinse de Halk öyle bir geçim sıkıntısın da ve geçim derdindeki hiç kimsenin sesi dahi çıkmıyor.

Yalan Haberlerin Aynısını Palamut İçinde Yapmışlardı

Açlığa ve sefalete itilen vatandaşlarımızın özellikle de dar gelirli SSK emeklileri ve Asgari ücretli çalışan işçilerimizin çektiği sıkıntılar yetmiyormuş gibi yalan haberlerle vatandaşlarımızın kandırılmasını doğru bulmuyoruz. Kimileri şu ucuzladı bu ucuzladı Enflasyona destek amaçlı indirimlerden bahsetse dahi bunların hiçbir şekilde gerçek olmadığı halk tarafından artık bilinmekte olup bu haberleri yapanlar hiçbir şekilde itibar görmemektedir.
Şimdi ise yeni yapılan bir haberde hamside bolluk var vatandaşlarımız bu sene hamsiye doyacak gibi gerçek dışı olan haberler yapılmaktadır. Baktığımızda 5. TL olarak yazılan çizilen haberler de bunun gerçeği yansıtmadığını fiyatı düştü denilen hamsinin tezgahlar da 15 ile 20 TL olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Bu tarz haberleri yapanlar daha üzerinden çok geçmemişti aynı haberleri palamut için yapmışlar ve tezgahlara gittiğimiz de palamut’un 5 TL değil 15 TL’ den aşağı olmadığını bütün vatandaşlarımız görmüştü. Bu tarz vatandaşı kandırıcı ve aldatıcı yalan haber yapanlar sanıyorlar ki vatandaşlar tezgahlara gitmiyor sadece haberler izliyor. Vatandaşlarımız tezgahlara gidiyor fakat ya eli boş dönüyor yada yarım kilo hamsiyi alırken bile hesap yapmaya başlıyor acaba ay sonu gelir mi diye.

Değerli okuyucularımız bu haberlerin hepsi yalan olup gerçek dışıdır. Bizler ne kadar yazarsak yazalım fark etmiyor çünkü sizler balıkçı tezgahlarına gittiğiniz de zaten gerçekleri görüyorsunuz. Fakat bunun bilinmesin de yarar vardır ne et fiyatında ne tavuk fiyatların da nede balık fiyatların da hiçbir şekilde düşüş yaşanmamış tam aksi fiyatlar yükselmiştir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *