«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 Personel Alımı

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 Personel Alımı

MMM

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 Personel Alımı İlanı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’na bağlı olan Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı bünyesine 350 personel alınacaktır. İstihdam edilecek kişiler 125 sözleşmeli personel ve 225 sürekli işçi olarak görevlendirilecektir. Uzun zamandır beklenen Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 personel alımı başvuruları başlamış durumda. Adayların başvuru süresi içerisinde başvuru işlemlerini tamamlaması, personel alınacak pozisyonlar için istenen alım şartlarına dikkat etmeleri önemlidir. Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 personel alımı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı sınavla yapılacaktır. Kişiler işe kabul işleminden sonra İstanbul, Ankara ve Kocaeli illerinde istihdam edileceklerdir.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 İşçi Alınacak Pozisyon

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 yılı içerisinde görevlendirmek üzere toplam 350 personel alacaktır. Alım şartları pozisyondan pozisyona değişiklik göstermekle birlikte adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylar kura ile seçilecektir. Ancak işe alım için kurada adı çıkan adayın yazılı ve sözlü sınavdan da başarılı bir şekilde geçmesi şarttır. Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 personel alınacak pozisyon kapsamında 225 sürekli işçi ve 125 sözleşmeli personel alımı kapsamında alım yapılacak pozisyonlar şunlardır:

225 Sürekli İşçi

  • Silahlı koruma ve güvenlik görevlisi – 150 kişi
  • Bakım onarım işleri ustası – 40 kişi
  • Fabrikada çalışacak usta – 15 kişi
  • Temizlik görevlisi – 20 kişi

125 Sözleşmeli Personel

  • Restoratör – 80 kişi
  • Müze görevlisi – 30 kişi
  • Tekniker – 15 kişi

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 Personel Alım Şartları

Adayların Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel ve sürekli işçi pozisyonlarına başvurmak için adaylar 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümlerince Türk vatandaşı;

Affa uğramış olunan durumlar dahil herhangi bir suçtan mahkum olmamış;

Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış;

Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması;

Erkek adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması;

Fiziksel ve mental sağlığın pozisyona dair görevleri yapmaya engel teşkil etmemesi gerekmektedir.

Ayrıca yazılı sınava girmeye hak kazanan kişiler Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 personel alımı sınavı için 175 TL; uygulamalı sınav içinse 50 TL ödemelidir. Ödemeler sanal pos aracılığıyla banka kartı ya da kredi kartı kullanılarak yapılabilecektir.

İşe alınan adayların deneme süresi 60 gün olup, bu süre içerisinde ilgili pozisyonda performansından memnun kalınmayan kişilerin iş akdi tek taraflı olarak feshedilebilecektir.

Fabrikada çalışacak ustalar ve bakım onarım hizmetlerinde görev alacak ustalar için aranan eğitim şartı en az ilköğretim; temizlik görevlisi ve koruma ve güvenlik görevlisi için aranan eğitim şartı en az ortaöğretimdir. Öte yandan restoratör ve tekniker pozisyonu için aranan eğitim şartı en az önlisans; müze görevlisi için aranan eğitim şartı en az lisanstır.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 personel alımı için ilgili pozisyonlara başvurular 12 Ocak 2020 Pazar günü saat 23:59’a kadar yapılabilecektir. Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 personel alımı sınav tarihleri henüz belli olmamakla birlikte başkanlığın resmi sitesi üzerinden duyurular yapılacaktır. Bu sebeple başvuruda bulunan adayların siteyi düzenli olarak takip etmeleri önerilmektedir. İstihdam edilecek kişilerin 3 katı kadar aday mülakata çağırılacaktır. Ayrıca adaylar isterlerse kura çekimini de izleyebileceklerdir. Sınav ücretini ödemeyen kişiler belgelerini eksiksiz teslim etse dahi sınava alınmayacaktır.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

Başvurular Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı resmi sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır. Başkanlık tarafından açıklanan, istihdam edilecek adaylara ilişkin sürekli işçilere asgari ücret – ek olarak asgari ücretin belli bir yüzdesi tutarında; sözleşmeli personellere ise brüt 3380 ile 3930 TL arasında maaş ödenecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *