«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank 2019 Yılı Mevduat Faizi Oranları

QNB Finansbank 2019 Yılı Mevduat Faizi Oranları

qnb_finansbank_vadeli_mevduat

QNB Finansbank 2019 Yılı İçin Mevduat Faizi Oranları Güncelledi

Değerli okuyucularımız sizler için haberimize eklediğimiz Bankaların yeni yıl yani 2019 Mevduat faizlerinin oranlarının en güncel halini ve son durumunu sitemizden takip edebilirsiniz. Yeni yılın gelmesi ile diğer Bankaların yapmış olduğu QNB Finansbank’ta 2019 yılı mevduat faiz oranlarını güncellemiştir. Bizde siz değerli okuyucularımız için QNB Finansbak’ın yeni güncellemiş olduğu 2109 yılı mevduat faiz oranlarını sitemizde siz değerli müşterilerimizin bilgisine sunmak isteyerek konu hakkındaki araştırmalarımızı yaparak Bankanın kendi sitesinden aldığımız en güncel mevduat faiz oranlarını sitemizde siz değerli okuyucularımızın daha kolay bilgi sahibi olmanız için sitemize taşıdık.

Bilindiği üzere QNB Finansbank hemen hemen her konuda müşterilerine kazançlı kampanyalar sunan ve her zaman yüksek faizler vererek müşterisini memnun eden Bankaların en başında gelmektedir. QNB Finansbank bu yılda her sene olduğu gibi mevduat faiz oranlarını yüksek tutarak müşterilerine karlı bir yatırım unsuru oluşturmuştur. Bu tarz yatırımlar en risksiz yatırımlar olmakla beraber paranızın değerinin yerinde saymamasını veya değer kaybetmemesini sağlıyor ayrıca en iyi tarafı da paranızın durdurduğu yerde para kazanmasını sağlıyor. Bunun içinde QNB Finansbank en doğru adreslerden biri olarak vermiş olduğu yüksek mevduat faizi oranı ile bütün dikkatleri çekmektedir. Şimdi gelelim QNB Finansbankın yeni güncellemiş olduğu yüksek faizli 2019 yılı mevduat faiz oranları ne kadar hep birlikte göz atalım.

2019 Yılı QNB Finansbank Mevduat Faizi Oranları Tablosu

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

10.000 TL                 30 Gün                          % 7                                 49.00 TL

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

25.000 TL                 30 Gün                          % 7                                 122.00 TL

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

40.000 TL                 30 Gün                          % 7                                 195.00 TL

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

100.000 TL                 30 Gün                          % 7                               489.00 TL

NOT: Değerli okuyucularımız üstteki tabloda oluşturulan mevduat faizi oranları Bankanın kendi sisteminden hesaplanmış olarak siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunulmuş olup bütün kesintiler ve vergiler dahil düşülerek hesaplanmıştır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *