«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. T Bank Çalışma Saatleri

T Bank Çalışma Saatleri

T Bank açılış saatleri

T Bank Çalışma ve Mesai Saatleri 2022

T Bank çalışma ve mesai saatlerine yönelik güncelleme yapmıştır. T bank çalışma saatleri ve mesai saatlerine yönelik yaptığı güncellemeyi resmi web sitesi üzerinden yayımlamıştır. Geçtiğimiz son iki yıl içinde yaşanan Covid 19 pandemisinden dolayı sürekli çalışma ve mesai saatleri değişkenliği banka müşterileri tarafından merak edilmektedir. Pandeminin etkisinin azalması ile bütün bankalarda olduğu gibi T Bank’ta çalışma ve mesai saatleri uygulamasında değişikliğe gitmiştir. T Bank tarafından yapılan 2022′ yılı saat güncellemesi ve T Bank çalışma saatleri haberimizin devamında bulunmaktadır.

T Bank (TURKLAND) Açılış Saatleri 2022

T Bank açılış saatleri yeni yapılan saat güncellemesi ile değişmiştir. T Bank tarafından yapılan saat güncellemesinin ardından T Bank açılış saati hafta içi her gün saat 09:00 olmuştur. T Bank hafta içi hergün saat 09:00′ da açılış yapmaktadır. TURKLAND Bank sabah saat 09:00′ da açılır ve saat 12:30′ a kadar müşterilerine hizmet vermeye devam eder. Saat 12:30 ile saat 13:30 arasında öğlen arasına giren banka 12:30 ile 13:30 arasında kapalı olacaktır.

T Bank Saat Kaçta Kapanıyor 2022

T Bank kapanış saati son yapılan saat güncellemesinin ardından akşam 17:00 olmuştur.Hafta için hergün saat 09:00′ da açılan T Bank 12:30 ile 13:30 arasında öğlen arası yapmaktadır. Öğlen arasından sonra 13:30′ da yeniden çalışmaya başlayan banka akşam saat 17:00′ da kapnır.

T bank açılış saati : 09:00

T bank öğlen arası : 12:30:/13:30

T bank kapanış saati : 17:00

Hafta Sonları Ve  Bayram Günleri T Bank Açık Mı?

Hafta sonu olan cumartesi ev pazar günleri T Bank kapalı olmaktadır. Resmi tatiller, resmi bayramlar ve Dini bayramların olduğu günlerde banka kapalı olacaktır. Banka müşterileri T Bank’ın kapalı olduğu günlerde bankacılık işlemlerini Bankanın ATM’lerinden yapabiliyor. Ayrıca T Bank dijital kanalları olan T Bank mobil ve T Bank internet bankacılığı üzerinden bütün banka ve bankacılık işlemleri yapılabilmektedir.

TURKLAND (T Bank) Şubeleri

TURKLAND (T Bank)’ ın 9 ilde toplam 13 şubesi bulunmaktadır. Bütün banka şubelerinin açılış ve kapanış saatleri 09:00 ve 17:00 olmaktadır. T Bank şubeleri İstanbul, Bursa, Antalya, Ankara, İzmir, Konya, Denizli, Adana ve Gaziantep’de bulunmaktadır.

t bank şube bilgileri için URL : https://www.trbanka.com/t-bank/

T Bank iletişim Hattı

T Bank iletişim hattı ile banka müşterileri 7/24 hizmet almaktadır. Müşteri hizmetleri iletişim hattını arayan banka müşterileri bütün banka ve bankacılık işlemleri için bil ve destekler alabilir. T Bank çalışma ve mesai saatleri hakkında merak ettiğiniz hususlar için T bank müşteri temsilcilerinden en güncel bilgileri alabilirsiniz.

T bank iletişim hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/t-bank-musteri-hizmetleri/.html

T bank müşteri hizmetleri direk bağlanma URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/t-bank-musteri-hizmetleri-direk-baglanma/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.