«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finansbank Kart Şifresi Alma Şifre Yenileme

Finansbank Kart Şifresi Alma Şifre Yenileme

finansbank-kart-şifresi-alma

Finansbank banka kartı şifre alma, finansbank kredi kartı şifre alma, finansbank kart şifresi nasıl alınır,  finansbank kart şifresi nasıl oluşturulur, finansbank mobil ile şifre alma, finansbank ATM’den şifre alma, finansbank internet şube ile şifre alma ve finansbank iletişim hattı ile şifre oluşturma işlemleri hakkında gerekli bilgiler haberimizin içeriğinde yer alıyor.

QNB Finansbank Kart Şifresi Nasıl Alınır?

QNB Finansbank Bankası kartınızı şubelerden veya kargo şekilde aldıktan sonra geçici şifreniz size otomatik olarak SMS şeklinde gelecektir. Geçici şifrenizi güvenlik açısından değiştirmelisiniz. QNB Finansbank Bankası kart şifreniz size özel ve gizlidir. QNB Finansbank şubelerinde bulunan banka personelleriyle bile paylaşmamalısınız. QNB Finansbank Bankası kart şifreniz dört hanelidir. Bankamatik şifreniz akla ilk gelebilecek rakamlar olmamasına özen göstermelisiniz. Bu yazımızda QNB Finansbank Bankası Kart şifrenizi nasıl alacağınıza ve aldığınız geçici şifreyi nasıl değiştireceğinize dair bilgileri bulabilirsiniz.

Finansbank Banka Kartı ŞİFRE Alma SMS

SMS seçeneği ile zaten kartınızı ilk aldığınız sırada otomatik olarak size şifre gönderilecektir. Şifrenizi unuttuysanız ya da QNB Finansbank Geçici Şifre bilgilendirme mesajını yanlışlıkla sildiyseniz tekrardan SMS yoluyla şifre alabilirsiniz. QNB Finansbank Bankasının verdiği SMS hizmetin yararlanabilmek için güncel cep telefonunuzun bankaya kayıtlı olduğunu kontrol etmelisiniz. QNB Finansbank banka kartı şifre alma SMS’ inizi 3996’ ya göndermelisiniz. Göndereceğiniz mesaj içeriğinizde ‘banka kartınızın numaranızın son 4 rakamı, anne kızlık soyadınızın ilk harfi, banka kartınızın ön yüzünde bulunan vade yılınızı’ yazmalısınız. İstenilen bu bilgileri karışıklık olmaması için aralarında bir boşluk olacak şeklinde yazmalısınız. Mesajınızı gönderdikten sonra kısa bir süre içerisinde geçici şifrenizi alacaksınız. QNB Finansbank Bankası geçici şifrenizi güvenliğiniz açısında kimse le paylaşmamalısınız.

QNB Finansbank Bankamatik Kart ŞİFRE Alma Şife Yenileme

QNB Finansbank Bankası Bankamatik kartınızı ATM’lerden yapacağınız bankacılık işlemlerinizde ve alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. QNB Finansbank Banka hesabınızdaki paranız güvende olması için bankamatik kartınıza şifre oluşturmalısınız. Bankamatik Kart şifre oluşturma işleminizi dilediğiniz QNB Finansbank şubelerine uğrayarak oluşturabilirsiniz. QNB Finansbank şubesi müşteri temsilciniz sizden nüfus cüzdanınızı ve QNB Finansbank Bankamatik kartınızı isteyecektir.

Bu belgeleriniz QNB Finansbank sisteminizle uyuşuyorsa banka sistemi tarafından size geçici şifre gönderilecektir. Güncel telefon numaranız banka sisteminde kayıtlı değilse müşteri temsilciniz yardımı ile değiştirebilirsiniz. Eğer cep telefon numaranız hiç yazmıyorsa QNB Finansbank şubelerinde bulunan basılı şifre talebinde bulunabilirsiniz. Bankamatik kartınız için geçici şifrenizi QNB Finansbank ATM’lerinden ve mobil uygulamadan ‘Yeni Şifre Oluşturma’ bölümünden değiştirebilirsiniz.

finansbank-kart-şifresi-oluşturma
QNB Finansbank Yeni Şifre Oluşturma

QNB Finansbank Cepten ŞİFRE Alma Şifre Yenileme

Tüm Bankacılık işlemlerinizi cepten halledebildiğiniz gibi kullandığınız banka kartınıza da cepten şifre alabilirsiniz. Cepten şifre alabilmek için QNB Finansbank cep şubesini kullanmalısınız. Cep şubesi ‘QNB Finansbank Mobil’ adıyla ücretsiz indirebilirsiniz. Uygulamayı AppStore veya Google Play Store da bulmakta güçlük çekiyorsanız QNB Finansbank banka sisteminin size göndereceği link ile indirebilirsiniz.

finansbank mobil şube url: https://www.qnbfinansbank.com/724-bankacilik/qnb-mobil

Finansbank Anında ŞİFRE Alma Finansbank Kart Şifresi Yenileme

QNB Finansbank Bankası web adresi üzerinden ‘Anında Şifre’ edinebilirsiniz. İlk önce QNB Finansbank web adresi üzerinden bireysel giriş yapmalısınız. QNB Finansbank ana sayfa web adresinden ‘Bankamatik Kartı Anında Şifre’ seçeneğini seçmelisiniz. Açılan sayfaya güncel cep telefon numaranızı girerek anında şifreye sahip olabilirsiniz. Telefonunuza gelen geçici anında şifreyi 180 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.

Finansbank İltişim Hattı İle Şifre Alma Finanbank Kart Şifresi Yenileme

QNB finansbank iletişim hattı ile 365 gün 7/24 olarak müşterilerine hızlı, pratik ve güvenli olarak hizmetler sağlamaktadır. Finansbank müşterileri bütün banka ve bankacılık işlemlerini yaptığı gibi şifre alma işlemlerinide iletişim hattı üzerinden yapabilirler. İletişim hattını arayarak yeni şifre oluşturabilirler. Ayrıca söz konusu olan Finansbank banka kartı şifre alma, finansbank kredi kartı şifre alma, finansbank kart şifresi nasıl alınır,  finansbank kart şifresi nasıl oluşturulur, finansbank mobil ile şifre alma, finansbank ATM’den şifre alma, finansbank internet şube ile şifre alma ve finansbank iletişim hattı ile kart şifresi oluşturma işlemleri hakkında müşteri temsilcilerinden bilgiler alabilirler.

finansbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

QNB finansbank pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-pos-destek-hatti/.html

QNB Finansbank kolay adres nasıl tanımlanır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-kolay-adres-tanimlama/.html

QNB Finansbank EFT saatleri eft ve havale ücretleri : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-eft-ve-havale-saatleri/.html

QNB finans faktoring müşteri hizmetleri : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finans-faktoring-iletisim-hatti/.html

finansbank kredi notu sorgulama: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-kredi-notu-sorgulama/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *