«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İBB Personel Alımı 2021

İBB Personel Alımı 2021

İBB PERSONEL ALIMI 2021

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Personel Alımı 2021

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde görev yapmak isteyenler ve en az lise mezunu adaylar için personel alımı ilanı yayımlandı. Yapılan başvurular İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinde oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirilmeye alınacak. İBB personel alımı 2021 İBB Kariyer kısmından 10 Temmuz tarihine kadar başvuru yapılabilir. Yayımlanan duyurularda sayaç okuma personeli, araç kiralama ve sigorta danışmanı, mimar, inşaat mühendisi, harita mühendisi, ulaşım uzmanı, kültür politikaları uzmanı, sosyolog, şehir plancısı, uzman, çevre mühendisi, doğalgaz teknisyeni, makine mühendisi, akıllı şehircilik uzmanı, altyapı uzmanı, katılım politikaları uzmanı ve doğalgaz açma kapama personeli kadrolarına personel alımı yapılacaktır. İBB personel alımı yapılacak kadroların başvuru şartları uygun adaylar 10 Temmuz tarihine kadar başvuru beklenmektedir.

İBB Personel Alımı Başvuru Şartları 2021

Sayaç Okuma Personeli; En az lise mezunu, takım çalışmasına uyumlu, askerlik görevini tamamlamış ya da tecilli olan İstanbul’da ikamet eden adaylar personel alımı için başvurabilir.

Araç Kiralama ve Sigorta Danışmanı; En az lise mezunu, otomotiv sektöründe en az 3 yıl tecrübesi olan, araç mekaniği konusunda tecrübe sahibi olan, Word, Excel programlarını bilen, etkin iletişim becerisine sahip adaylar başvurabilir.

Mimar; Üniversitelerin Mimarlık bölümlerinden mezun, mimari uygulama projelerinde çalışmış, saha/şantiye alanında en az 5 yıl tecrübeli, askerlik ile ilişiği olmayan ve İstanbul’da ikamet eden adaylar İBB personel alımı 2021 için başvurabilir.

İnşaat Mühendisi; Üniversitelerin İnşaat Mühendisi bölümlerinden mezun, alanında en az 5 yıl tecrübeye sahip, askerlikle ilişiği olmayan ve İstanbul’da ikamet eden adaylar başvurabilir.

Harita Mühendisi; Üniversitelerin Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun, alanında en az 5 yıl tecrübeye sahip, alanına ait tüm makine, ekipman ve bilgisayar programlarına hakim, askerlikle ilişiği olmayan, İstanbul’da ikamet eden adaylar başvurabilir.

Ulaşım Uzmanı; Üniversitelerin Ulaşım ana bilim dalında uzman inşaat mühendisi ya da bölge planlama bölümünden mezun, ulaşım konusunda uzman olan, alanında en az 5 yıl tecrübeli, iyi seviyede İngilizce bilen, İstanbul’da ikamet eden adaylar başvurabilir.

Sosyolog; Üniversitelerin Sosyoloji ya da Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden mezun, konut politikaları ve kentsel dönüşüm alanında uzmanlaşmış en az 5 yıl tecrübeli İstanbul’da ikamet eden adaylar İBB personel alımı için başvurabilir.

Şehir Plancısı; Üniversitelerin Şehir ve Bölge Planlaması bölümlerinden mezun, alanında 5 yıl tecrübeli, askerlikle ilişiği olmayan, İstanbul’da ikamet eden adaylar başvurabilir.

Uzman; Üniversitelerin Ekonomi bölümlerinden mezun, ekonomik coğrafya konusunda uzmanlaşmış, alanında en az 5 yıl tecrübeli, askerlikle ilişiği olmayan, İstanbul’ da ikamet eden adaylar başvurabilir.

Çevre Mühendisi; Üniversitelerin Çevre mühendisliği bölümlerinden mezun, alanında 5 yıl tecrübeli, iyi seviyede İngilizce bilen, İstanbul’da ikamet eden adaylar başvurabilir.

Doğalgaz Teknisyeni; Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Meslek Yüksek Okulları’nın ilgili bölümlerinden mezun, SRC 4 ve Psikoteknik Belgesine sahip, B sınıfı ehliyetli, askerlikle ilişiği olmayan, İstanbul’ da ikamet eden adaylar başvurabilir.

Akıllı Şehircilik Uzmanı; Üniversitelerin 4 yıllık Mühendislik veya Mimarlık bölümlerinden mezun, alanında en az 5 yıl tecrübeli, iyi seviyede İngilizce bilen, İstanbul’da ikamet eden adaylar başvurabilir.

Altyapı Uzmanı; Üniversitelerin Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden mezun, alanında 5 yıl tecrübeli, iyi seviyede İngilizce bilen, İstanbul’ da ikamet eden adaylar başvurabilir.

Katılım Politikaları Uzmanı; Üniversitelerin Şehir ve Bölge Planlama, Siyaset bilimi ya da Sosyoloji bölümlerinde mezun, alanında 5 yıl tecrübeli, İstanbul’da ikamet eden,

Doğalgaz Açma Kapama Personeli; En az lise mezunu, A2 motor ehliyetine sahip, İstanbul’ da ikamet eden adaylardan personel alımı yapılacak.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *