«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası

yapi-kredi-bankasi-bireysel-ihtiyac-kredisi-kampanyasi

Yapı Kredi Bankasından İkinci El ve Sıfır (0) km Araba Kampanyası 2019

Değerli okuyucularımız Ülkemizin güzide ve en köklü bankalarından birisi olan Yapı kredi banksı inanılmaz bir fırsat ile herkesi hayal ettiği yeni model ve ikinci el araçlara kavuşturmak adına taşıt kredisi kampanyası başlatmıştır. Yapı kredi bankası tarafından başlatılan taşıt kredisi kampanyasını banka önce kendi sitesinden yayımlayarak duyurmuştur. Yapı kedi bankası tarafından yeni uygulamaya geçen taşıt kredisi kampanyası doğrultusunda hem sıfır km hemde ikinci el taşıt alacaklara büyük fırsat sunulmaktadır. Yapı kredi bankası başlatmış olduğu bu kampanya ile ikinci araba satışlarının hızlanmasını sağlayacaktır. Değerli okuyucularımız Yapı kredi bankasının taşıt kredisi kampanyası hem sıfır km araba alacaklar için çok uygun özellikle de ikinci el araba alacaklar için büyük bir fırsat olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizlerde yapı kredi bankası tarafından yeni uygulamaya geçen taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak ve araba kredisi hakkında çok daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin bütün detaylarını okumalısınız. Şimdi bu çok ses getirecek olan yapı kredi bankası tarafından uygulamaya geçirilen uygun faizli ve uzun vade seçenekli olan sıfır km ve ikinci el taşıt kredisinin bütün detaylarını sizlere açıklayalım.

Yapı Kredi Uygun Faizli Taşıt Kredisi Kampanyası Detayları 2019

Değerli okuyucularımız şimdi sizlere konumuzun başlığında olan ve araba alacaklar için çok önemli olan yapı kredi bankası taşıt kredisi kampanyası hakkında bilmeniz gereken bütün detayları açıklayalım. Yapı kredi bankası sıfır km ve ikinci el araçlar için başlatmış olduğu taşıt kredisi kampanyası sayesinde hayalini kurduğunuz ve almak isteyip de alamadığınız arabayı almanız için çok uygun faiz oranı ve uzun vade seçenekleri sunmuş ve özellikle de ikinci el araba alacaklara büyük müjde vermiş ve kampanyasını başlatmıştır. Biraz öncede söylediğimiz üzere özellikle yapı kredi bankası tarafından yapılan taşıt kredisi kampanyasında ikinci el araçların alım ve satımında çok büyük hareketlilik yaşanacaktır.

Yapı kredi bankası taşıt kredisi kampanyasında özellikle de ikinci el taşıt kredisi kampanyası çok ses getirecektir. Tabiki neden çok büyük ses getirecek diye merek ettiğiniz hususu açıklayalım. İkinci el taşıt kredisinde önceden 5 yaşındaki arabaya kadar ikinci el taşıt kredisi imkanı sağlanmaktaydı. Fakat şimdi yapı kredi bankasının başlatmış olduğu ikinci el taşıt kredisi kampanyası doğrultusunda yapı kredi bankası 10 yaşında olan arabaların hepsi için taşıt kredisi imkan ve olanağı sağlamaktadır. Önceleri 5 yıl olan ikinci el taşıt kredisi bu kampanya ile 10 yıla çıkarılmış olmaktadır. Sıfır veya 10 yaşına kadar yani ikinci el araba almak isteyenlerde bu kampanyaya başvurarak istedikleri araca kavuşacaklardır. Yapı kredi bankasının yeni uygulaması doğrultusunda ilk defa ikinci el taşıt kredisinde 10 yaşına kadar olan araba alma imkanı doğmuştur. Sıfır km araba almak isteyenler içinde bu kampanyanın hem faiz oranları uygun olup hemde vade süresi uzundur. Yapı kredi bankası yapmış olduğu sıfır km araba kampanyası ve ikinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında 48 aya kadar varan vede seçenekleri sunulmaktadır. Bu kampanyada 105 lira masraf alınmakta olup yüzde 2.20 faiz oranı uygulanmaktadır. Bu taşıt kredisi kampanyası hakkında bilmeniz gereken önemli bir detay ise ekspertiz ücreti ile kefil gibi şartlarda bulunmamaktadır. Üstelik bu kampanya bireysel müşteriler için sağlanan taşıt kredisi kampanyası olamakta ve başvurusu da bir o kadar daha kolay olmaktadır.

Yapı Kredi Bankası Taşıt kredisi Başvurusu 2019

Değerli okuyucularımız yapı kredi bankasının başlattığı düşük faizli taşıt kredisi kampanyası bankanın sizden isteyecek olduğu evrakları hazırlayarak size en yakın olan yapı kredi bankası şubesine giderek düşük faizli taşıt kredisi kampanyasına başvurunuzu yapabiliyorsunuz. Bankanın sizden isteyeceği evrakları da açıklayacak olur isek en önce gelir belgeniz ve nüfus cüzdanı fotokobisi olduğunu unutmayalım. Diğer evraklar ise geçmiş 3 aya ait ikamet ettiğiniz evin su veya elektirik faturası olacaktır. İkinci el araçlar için mutlaka satış sözleşmesi ve aracın ruhsatı da istenecektir.

Yapı Kredi Bankası İkinci El Taşıt Kredisi Kampanyası 2019

Değerli okuyucularımız yapı kredi bankası tarafından yeni uygulamaya geçen sıfır km taşıt kampanyası ve 10 yaşında ikinci el taşıt kampanyası çok yeni duyulmuş olsa bile internet arama motorlarında en çok aranan haber olurken internet haber sitelerinde de en çok okunan haber olarak karşımıza çıkmıştır. Bizlerde finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımıza en sağlıklı ve ve en doğru bilgileri vermek için yapı kredi bankasının başlatmış olduğu düşük faiz taşıt kredisi ve uygun faizli ikinci el taşıt kredisi hakkında bizzat bankanın yetkili personelleri ile görüşerek en sağlıklı bilgileri alıp siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak için sitemizde yayımladık. Değerli okuyucularımız sizlerde 10 yaşına kadar ikinci el taşıt kredisi kampanyasında ve sıfır km taşıt kredisi ile düşük faizli taşıt kredisi kampanyasın hakkında aklınıza takılan herhangi bir soru olursa haberimizin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden bizlere ulaşarak aklınıza takılan taşıt kredisi ve ikinci el taşıt kredisi kampanyası hakkında istediğiniz soruları sorarak aradığınız bütün cevapları alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *