«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Altın Hesabı Açma

ING Altın Hesabı Açma

ING ALTIN

ING Altına Hesabı

ING Bank Altın Hesabı  ve Avantajları

Değerli okuyucularımız ülkemizin önemli bankalarından birisi olan ING  hemen hemen ülkemizdeki bütün il ve ilçelerde şubesi bulunmakta olup Altın hesabına yüksek faiz vermekte olan sayılı bankalardan biridir. ING Bank sizlere iki farklı altın hesabı sunmaktadır. Bunlardan birincisi vadesiz altın hesabı ikincisi ise daha çok kazandıran ING mevduat vadeli Altın hesabı olmaktadır. Vadesiz altın hesabında faiz almazsınız fakat bankanızın sizi sunduğu bütün hizmetleri ücretsiz olarak kullana bilirsiniz. Diğer yandan ise son zamanlarda çoğalan hırsızlık olaylarına karşı yapmış ve yapacak olduğunuz birikimlerinizi sıfır risk ile güvence altına yani teminat altına alarak kafanız çok rahat bir şekilde saklaya bilirsiniz. Vadeli altın mevduat hesabında ise yine aynı şartlarda bankanın bütün hizmetlerinden yararlana bilir ve birikiminizi güvence altına almış olursunuz. Bu hesapta üstelik birikiminize bankanızın verdiği yüksek faizi de alarak yatırımınızı çok daha artıra bilirsiniz. Bu hesapta bankanızın belirlediği günlerde gram bazında altın alarak hesabınızı bir kumbara gibi kullana biliyorsunuz.

ING  Altın Hesabı Nasıl Açılır

ING Bank altın hesabı açmanız için öncelikle bankanız da TL hesabınız olmanız gerekmektedir. Bankanızda TL hesabınız açıldıktan sonra dilediğiniz altın hesabını açabilirsiniz. Vadeli veya vadesiz altın hesabı olmak üzere iki hesabı da açtıra bilirsiniz. Bu işlemlerinizi yaptırdıktan sonra en son yapmanız gereken Bankanızın internet bankacılığı şifresini alıp aktif halde kullanmanız. İnterten Bankacılığı şifrenizi aldıktan sonra gram altın alıp satma işlemlerinizi bu yol ile yaparak birikimlerinizi artıracaksınız. Değerli okuyucularımız sizlerde ING  sağlamış olduğu imkan ve olanaklardan yararlanmak isterseniz mutlaka ING Bank şubelerine uğramalısınız.

ING Altın Hesabı Özellikleri

Sayın okurlarımız ING Bank İsmini değiştirmiş ve Sadece ING olarak güncellemiştir. Banka ismini değiştirmiş olsa bile müşterilerine verdiği hizmet politikasını hiç değiştirmemiş ve her geçen gün çok daha yüksek seviyelere müşteri memnuniyetini taşımıştır. Bu memnuniyetlerin başında ise ING Altın hesabı gelmektedir. ING altın hesabı faiz oranları yine yüksek mevduat vermeye devam etmektedir. Bankalar arasındaki konumlara ve altın hesabı getirilerine baktığımızda ING altın hesabı olarak farklılık göstermektedir. ING altın hesabı mevduat faizleri bir çok bankaya oranla çok daha cazip ve ilgi çekici konumda olarak ING altın hesabı müşterilerine yüksek kazançlar sağlamaktadır. ING altın hesabı özelliklerine değinecek olursak eğer geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ING internet Bankacılığı üzerinden ve ING mobil bankacılık üzerinden altın hesabı açabilir ve bu hesaplardan çok yüksek faiz ve kazanımlar elde edersiniz.  ING altın hesabı ile yine ING internet Bankacılığı üzerinden ING mobil şube üzerinden gün içerisinden ING altın hesabı özelliği ile gün içerisinde gram altın alımı ve satımı yapabiliyorsunuz. ING Altın hesabı özelliklerinden birisi olan gün için gram altın alım ve satım işlemlerini yaparak altın hesabı ile kazandığınız gram altınları artıra bilme imkanlarını banka müşterilerine sunmaktadır.

Sayın okurlarımız ING altın hesabı ile aklınıza takılan ve yine ING altın hesabı özellikleri ve ING altın hesabı açma işlemleri hakkında merak etmiş olduğunuz bütün sorularınızı sizlerin memnuniyetini sağlamak için oluşturmuş olduğumuz sitemizde bulunan yorum cevap bölümünden ING Altın hesabı haberimizin en alt kısmından bizlere sorularınızı sormanızı bekliyoruz. Sizler tarafından yapılan yorum ve sorulara yine siz değerli okurlarımızın memnuniyetini sağlamak için en geç sekiz (8) saat içerisinde yanıtlanacağını sizlere bildirmek isterim…

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *