«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İşCep Faizsiz Taksitli Nakit Avans

İşCep Faizsiz Taksitli Nakit Avans

işcep_faizsiz_taksitli_nakit_avans

İşCep’ten Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası

İş Bankası’nın İşCep’ten Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyası devam ediyor. İş Bankası her zaman Türk Halkının gönlünde farklı bir yere sahiptir. Banka her zaman müşteri memnuniyetini sağlayan en nadide bankalar arasındadır. Bankanın müşteri memnuniyetine bu kadar önem vermesi müşteriler tarafından da taktir görmesini sağlamıştır. Müşteri memnuniyetine çok önem veren banka son zamanlarda düzenlediği kampanyalar ile adından söz ettirmektedir. Ayrıca kampanyalar hususunda İş Bankası müşterilerine çok büyük avantajlar sunmaktadır.

Söz konusu kampayalarla ilgili olarak bugün ki haberimizde İş Bankası tarafından düzenlenen İşCep’ten Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası hususnda bilgiler üzerinedir. İşCep Faizsiz Taksitli Nakit Avans nedir, İşCep Faizsiz Taksitli Nakit Avans nasıl alınır ve Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasının bütün detayları da haberimizin devamındadır. Sizlerde haberimizi okuyarak İşCep Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyası hakkında merak ettiğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz.

İşCep Faizsiz Taksitli Nakit Avans Nedir

İşCep Faizsiz Taksitli Nakit Avans nedir sorularınızın cevabını bu başlık altında bulabilirsiniz. Son zamanların en güzel kampanyalarından birisi olarak dikkat çeken kampanya bir çok kişi tarafından da merak ediliyor. İş Bankası’nın İşCep Uygulamasını kullanarak kredi kartı başvurusunda bulunan kişiler için düzenlenen kampanyandır. Kampanyaya katılım şu şekilde gerçekleşiyor. İşCep Uygulamasını indirdikten sonra Kredi kartı başvurusunda bulunmanız gerekir. Daha sonra ise kredi kartı başvurunuzun onaylanmasını bekliyorsunuz. Kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra bekleme süresi çok kısa zaman içerisinde gerçekleşiyor. Kampanyanın önemli detayları hakkında bilgiler bir alt başlıkta bulunuyor. Bir sonraki alt başlığı okuyarak İşCep’ten Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası hakkında merak ettiğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz. Dilerseniz burada belirtilen url’ye https://www.isbank.com.tr/kampanyalar/iscepten-isbankali-olanlara-5000tlye-varan-faizsiz-tna-ayricaligi tıklayarak bankanın resmi web sitesinden de bilgiler alabilirsiniz.

İşCep Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası Detayları

Kampanyadan faydalanmak için  31.12.2022 tarihine kadar başvuru yapmanız gerekiyor. Söz konusu kampanyadan yararlanmak için  İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olmalısınız. Ayrıca İş Bankası müşterisi olarak kredi kartı başvurusu yapmalısınız. Kredi kartı başvurunuzda onayladıktan sonra 1 sefere mahsus olmak üzere kampanyaya katılım sağlayabiliyorsunuz. İşCep Faizsiz Taksitli nakit Avans için taksit süresi 5 ay’dır. Faizsiz Taksitli Nakit Avans 5 aydan farklı vadelerde olursa 5.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanır.

işcep_faizsiz_taksitli_nakit_avans_nasıl_alınır
İşCep Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası

İşCep Uygulaması Nasıl İndirilir

Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyasına katılmak için İşCep’li olmanız gerekir. İşCep’li olmak için uygulamayı telefonunuza indirmelisiniz. Uygulamayı indirmek ve İşCep’li olmak için sırası ile yazılan adımları takip etmeniz gerekir. İşCep uygulamasını App Store/Google Play Store’dan ya da telefonunuzun tarayıcısına www.isbank.com.tr/indir yazarak cep telefonunuza indirebilirsiniz. İşCep yüklenebilmesi için telefonunuzun IOS 11 ya da Android 5.0 ve üzeri sürüme sahip olması gerekir.

İş Bankası Müşteri Hizmetleri

İşCep Uygulaması nasıl indirilir bilgilerini dilerseniz bankanın müşteri hizmetlerinden de alabilirsiniz. İş Bankası Müşteri Hizmetleri ile siz müşterilerine 365 gün 7/24 olmak üzere hizmet verir. Sizlerde günün her satti İş Bankası iletişim hattını arayarak bütün banka ve bankacılık işlemleriniz için hizmet ve destek alabilirsiz. Ayrıca İşCep Faizsiz Taksitli Nakit Avans nedir ve İşCep Faizsiz Taksitli Nakit Avans nasıl alınır hususunda da bilgiler alabilirsiniz. İlerişim hattını aradığınızda güleryüzlü personeller sizleri karşılar. Daha sonra ise konusunda uzman ve sizin sorularınızla ilgili olan menüye yönlendirilirsiniz. İş Bankası müşteri hizmetleri telefon numarası bilgileri için url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-musteri-hizmetleri-444-02-02/.html tıklayarak hızlı ve direk iletişim hattına bağlanma yöntemlerini öğrenebilirsiniz.

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.