«
  1. Anasayfa
  2. Emekli Haberleri
  3. Emekliye 2 Bin TL Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek

Emekliye 2 Bin TL Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek

emekli_bayram_ikramiyesi

Emekliye 2 Bin TL Ödeme Yapılacak Tarihler Belli Oldu

Değerli okuyucularımız bütün emekli vatandaşlarımızın merak içinde bekledikleri bayram ikramiyeleri tarihleri netlik kazanmıştır. Geçen yılda ödemesi yapılan ikramiyeler 1.000 Bin lira olarak vatandaşlarımıza medya yayın organları tarafından duyurulmuştu. Fakat geçen sene 1.000 lira ikramiye diye medya yayın organları tarafından duyurulan bu haberin bilinmeyen gerçekleri vatandaşlarımızdan gizlenmişti. Çünkü geçen sene 1.000 Bin lira diye duyurusu yapılan ikramiyeler çoğu emekli vatandaşlarımıza 650 ile 750 lira tutarında yapılmıştır. Fakat hiç bir yayın organı tarafından bu haberin detayları açıklanmamış sadece vatandaşlarımıza müjde emekliler 1.000 lira ikramiye alacaklar diye duyurulmuştur. Değerli okuyucularımız sözü daha fazla uzatmadan sizler için yayımladığımız emekliye yapılacak 2 Bin lira ikramiye haberimizin detaylarına geçelim.

İşte Emekli Vatandaşlarımızın Merakla Beklediği Bayram İkramiyesi Tarihleri

Değerli okuyucularımız 2019 yılında emekli vatandaşlarımıza ödenecek olan ikramiyeden mevcut emekli olan vatandaşlarımız haricinde yeni emekli olacak vatandaşlarımızında yararlanacağı açıklanmıştır. Yani bu sene emekli olan vatandaşlarımız ve emekli olacak vatandaşlarımız da emeklilere yapılacak olan 2 bin lira bayram ikramiyesi alacaklar. Emeklilere verilecek olan 2.000 Bin lira ikramiyenin ilk 1.000 Bin lirası 27 Mayıs ile 31 Mayıs tarihleri arasında verilecektir. Değerli okuyucularımız emekli vatandaşlarımıza verilecek olan bayram ikramiyesinin geri kalan 1.000 Bin lirası ise 5 Ağustos ile 9 Ağustos tarihleri arasında yapılması beklenmektedir.

Buna göre emekli vatandaşlarımızın merak içinde bekledikleri ikramiye tarihleri 27 ile 31 mayıs tarihlerinde ikinci bayram ikramiyesi ise 5 ile 9 Ağustos tarihlerinde verilecek ve bu tarihlere baktığımız takdirde bayram öncelerine geldiği görünmektedir. Değerli okuyucularımız emekli vatandaşlarımıza verilecek olan ikramiye ödemesi ilk olarak 2018 yılında başladı. Daha önceleri bu kapsamdan gazi ve şehit yakınları ve malul yakınları yararlana biliyordu. 2018 yılında alınan karalardan sonra bu bayram ikramiyesi bu yılda verilecektir. Ayrıca bu sene emekli bayram ikramiyelerinden yeni emekli olan vatandaşlarımızın da yararlanacak olması ülkemizde yaşanan ekonomik krizlerden dolayı zor durumda olan emekli vatandaşlarımız içinde iyi olacaktır. Gerçi 1.000 Bin lira ile en fazla 3 sefer pazar alışverişi yapabilirler.

Birinci Emekli İkramiye Ödemeleri Bayramdan Bir Hafta Önce

Değerli okuyucularımız bayram günlerine baktığımızda bu yıl ramazan bayramı 3 haziran arefe günü olur iken 4 haziran 5 haziran ve 6 haziran da bayram günleri olmaktadır. Emekli vatandaşlarımıza ödenecek bayram ikramiyesi mayıs sonunda olacak ve emekli vatandaşlarımız ilk ikramiyelerini hemen hemen bayramdan bir hafta önce almış olacaklardır.

İkinci Emekli İkramiye Ödemeleri Bayramdan Bir Hafta Önce

Değerli okuyucularımız ikinci ikramiyelerde yine tarihlere baktığımız takdir de kurban bayramından en geç bir hafta ödenecek olduğu görülmektedir. Şimdi hep beraber kurban bayramından önce ödenecek olan 1.000 lira emekli bayram ikramiyelerinin tarihlerine bakalım. Kurban bayramı 11 Ağustos ile 14 Ağustos tarihlerine denk gelmektedir. Bu yüzden ödemesi yapılacak olan emekli bayram ikramiyeleri ise 5 Ağustos ile 9 Ağustos arasında yapılacağına göre bu senenin ikinci bayram ikramiyesinin de kurban bayramından en geç bir hafta önce ödeneceği de beklenen gelişme olmaktadır.

Değerli okuyucularımız sizler için araştırarak yayımladığımız haberimiz hususunda yani söz konusu olan Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili aklınıza takılan bir soru ve merak etmiş olduğunuz bir husus olarsa eğer sitemiz finanshaberi.net adresindeki iletişim numaralarımız ve e-posta adresimizden ayrıca siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile yayımladığımız emeklilere 2 bin lira bayram ikramiyesi haberimizin en alt kısmında mevcut olan yorum bölümünden bizlere ulaşarak sorularınızı sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *