«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alımı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alımı

2020 BAKKA

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Personel Alımı İlanı 2020

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2020 yılı için toplamda 11 uzman alımı yapacağını açıkladı. Kariyerinize Bartın, Karabük ve Zonguldak illerinden birinde Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı bünyesinde çalışarak devam etmek istiyorsanız ilgili pozisyonlara başvurabilirsiniz. Hangi pozisyonlarda alım yapılacağı, alım şartları, sözlü sınav tarihleri, sınav başvurusu ve sınav yeri hakkında bilgi edinmek için hazırladığımız Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alımı rehberini incelemeye devam edebilirsiniz.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alınacak Pozisyon

29.05.2019 tarih ve 30788 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği ile 15.07.2018 tarih ve 30479 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 4 sayılı Bakanlıklara Bağlı, İlgili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi hükümleri kapsamında 11 uzman istihdam edilecektir. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı bünyesinde görevlendirilecek olan kişilerin takım çalışmasına yatkın olması, pozitif düşünme becerisine sahip olması, üretmeyi hedeflemesi, değişen ve gelişen çalışma koşullarına ve yeniliklere uyum sağlayabilmesi, özgüvenli olması, iletişim kurması becerisinin yüksek olması gerekmektedir. Başvuracak adayların dinamik ve analitik düşünebilmesi, Bartın, Karabük ve Zonguldak illerine bu illerin gelişmesi, kalkınması ve ilerlemesi için hizmet etmek istemeleri beklenmektedir.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Zonguldak merkezli bir ajans olup faaliyetlerini Karabük, Zonguldak ve Bartın illerini de kapsayacak şekilde yürütmektedir. İlgili pozisyonlara başvurarak sözlü sınavda da başarılı olan adayların bu illerden herhangi birinde hizmet vermeyi ve görevine devam etmeyi kabul etmesi gerekir. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alınacak pozisyonlar bir hukuk müşaviri ve bir iç denetçi olmak üzere toplamda 11 kişiden oluşacaktır. Hukuk müşaviri, ajansın yürüttüğü faaliyetlerle ilgili olarak hukuki düzenlemeleri yapmak; yürürlükteki ve yeni kanun, yasa ve kararnameler hakkında yönetimi bilgilendirmek; ayrıca ajansın davalarını ve başvurularını takip ederek sonuçlanmasını sağlamaktan sorumludur. İç denetçi ise Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı kapsamındaki çalışmaların iyileştirilmesinden, insan kaynaklarını denetlemekten görevli olacaktır.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alım Şartları

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 personel alım şartları şöyledir:

  • Başvuracak adayların T.C. vatandaşı olması;
  • Adayın herhangi bir kamu hakkından mahrum olmaması;
  • Suçu affedilmiş olsa dahi daha önce devlete, şahsa karşı rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, dolandırıcılık, zimmet, kaçakçılık, güveni suiistimal, kaçakçılık, ihaleye fesat karıştırma, devlet sırlarını sızdırma gibi suçlardan hükümlü olmaması;
  • Güvenlik soruşturması sonrasında sicilinin temiz olması;
  • Çalışmaya engel olabilecek herhangi bir fiziksel ve/ veya zihinsel rahatsızlığı bulunmaması;
  • Erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları, askerlikten muaf olmaları ya da erteletmiş olmaları;
  • Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı sözlü sınavı öncesinde son beş yıl içinde girilmiş herhangi bir YDS sınavından C düzeyinde dil puanına sahip olması ya da eşdeğer başka bir sınavdan aynı denklikte puanı bulunması gerekmektedir.

Ayrıca uzman personel alımı için aranan özel şart kapsamında başvuracak kişinin 2018 ya da 2019 yılında yapılan KPSS’den kendi alanlarında en az 80 puan almış olmaları gerekmektedir.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

Giriş sınavına girmeye hak kazanmak için yapılacak başvurular 12 Aralık 2019 tarihinde başlayarak 27 Aralık 2019 tarihinde saat 23:59’da sonlanacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazananlar 3 Ocak 2020 tarihinde duyurulacaktır. Sınav 22 -24 Ocak 2020’de Zonguldak’ta yapılacaktır.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 11 uzman alımı için başvurular ajans internet sayfası üzerinden yapılacaktır. İnternetten başvururken adayın başvuru formunda istenen tüm bilgileri hatasız ve eksiksiz bir şekilde doldurması gerekmektedir. Ayrıca gerekli belgeleri taratarak başvuru formu ile birlikte elektronik ortamda yüklemeleri gereklidir. Yalnızca internetten yapılacak olan başvurular kabul edilecek olup posta ile gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *