«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. THY’den Öğretmenler Günü İçin %25 İndirim

THY’den Öğretmenler Günü İçin %25 İndirim

thy

Öğretmenler günü yaklaştıkça her bir yerden öğretmenlerimiz için avantajlı paketler, indirimler, mağazalardan avantajlar sağlanmakta ayrıca bunun için bankalar bile öğretmenler günü için özel kampanya dahilinde kredi indirimlerine gitmişlerdir. Şimdi ise Türk Hava Yolları öğretmenlerimiz için özel gün olan 24 kasım öğretmenler günü için yeni bir promosyon uygulaması düzenlediğini duyurmuştur.

Aileleri İle Birlikte Yolculuk Etseler Bile % 25 İndirim

Türk Hava Yollarının yapmış olduğu indirimlerden sadece öğretmenlerimiz değil öğretmenlerimizin aileleri de faydalanacaklardır. Söz konusu olana öğretmenler günü için düzenlenmiş olan promosyon kapsamında sevgili öğretmenlerimiz aileleri ile birlikte yolculuk yapacak ve aile kaç kişiden olurşursa oluşsun kişi başına yüzde 25 indirim uygulanacaktır. Bu husus da değerli öğretmenlerimiz İç Hat seferlerinde aileleri ile birlikte Türk Hava Yolları tarafından yapılmış olan promosyondan faydalanarak her uçuş ücretinde yüzde 25 indirim alacaktır.

Söz konusu olan kampanyada biletleme dönemi 9 Ekim 2018 ile 24 Mart 2019 olarak belirtilmişti. Ayrıca yine bu husus da seyahat dönemleri de belirtilmiş olup 19 Kasım 2018 ile 31 Mart 2019 tarihleri arasında olarak geçerlilik verilmiştir. Fakat daha önce belirtilen kişi sayısına bir ibare konarak aynı soy isimden en fazla dört yolcunun faydalanacağı belirtilmiştir.

Türk Hava Yollarının Kampanya Detayları

İç hatlar için öğretmen indirimleri Türk Hava yolları ile Anadolu jet’in iç hat seferlerinde ayrıca THY’nin Hopa seferlerinde uygulanacağı duyurulmuştur. Söz konusu olan kampanyada ortak uçuşlarda Türk Hva Yolları Kıbrıs Ercan seferlerinde bu promosyonun uygulanmayacağı da belirtilmiştir. Söz konusu olan yüzde 25 uçuş promosyonun dan sadece Milli eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenlerimiz ve aileleri ayrıca YÖK’e bağlı üniversitelerde görev yapan öğretim üyeleri ile birlikte aileleri de faydalanacaktır.

Kampanyanın Kötü Tarafı 

Bize göre bu kampanyanın birde kötü tarafı bulunmaktadır. Tam olarak açıklamamız gerekirse yıllarca öğretmen olmak için okumuş çabalamış ve Devlet kurumu olan Milli Eğitime Ataması yapılmamış veya her türlü sınavı kazanmış fakat mülakatlarda kaybetmiş birde kontenjana takılıp bu şerefli mesleği Milli Eğitime Bağlı olmayan yani devlet kadrosu olmayan okullarda öğretmenlik yapan değerli öğretmenlerimizin böyle bir kampanyanın dışında bırakılması bize göre çok ayıptır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *