«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finans Katılım 10 Bin TL İhtiyaç Finansmanı Hesaplama

Finans Katılım 10 Bin TL İhtiyaç Finansmanı Hesaplama

finans katılım 10 Bin TL Finansman başvurusu

Türkiye Finans Katılım 10 Bin TL İhtiyaç Finansmanı

Finans Katılım 10 Bin TL ihtiyaç finansmanı müşterilerine avantajlı ödeme olanakları sunmaktadır. Finans Katılım 10 Bin TL ihtiyaç finansmanı ile sizlerde acil ihtiyaçlarınız için çözüm bulabilirsiniz. Türkiye Finans  Katılım bankasından finansman sağlayan kişiler bankanın temel bankacılık işlemlerinden ücretsiz olarak faydalanmaktadır. Finans katılım 10 bin TL ihtiyaç finansmanı hesaplama, Finans katılım 10 bin TL ihtiyaç finansmanı başvurusu nasıl yapılır, Finans katılım ihtiyaç finansmanı için gerekli belgeler ve finans katılım 10 Bin TL başvuru sonucu öğrenme hususunda gerekli bilgiler haberimizin devamında bulunmaktadır.

Finans Katılım 10 Bin TL İhtiyaç Finansmanı Hesaplama

6 ay vade ile Finansman Hesaplama

Kar Oranı %1.79 / Tahsis Ücreti : 0,50 / Aylık Toplam Maliyet 2,31% / Yıllık Maliyet 31.47%

Taksit tutarı: 1.794,19 TL  Toplam Tutar: 10.765,14 TL

12 ay vade ile Finansman Hesaplama

Kar Oranı %1.79 / Tahsis Ücreti : 0,50 / Aylık Toplam Maliyet 2,24% / Yıllık Maliyet 30.31%

Taksit tutarı: 954,21 TL  Toplam Tutar: 11.450,52 TL

24 ay vade ile 10 Bin TL Finansman Hesaplama

Kar Oranı %1.79 / Tahsis Ücreti : 0,50 / Aylık Toplam Maliyet 2,20% / Yıllık Maliyet 29.77%

Taksit tutarı: 537,62 TL  Toplam Tutar: 12.902,88   TL

36 ay vade ile 10 Bin TL Finansman Hesaplama

Kar Oranı %1.79 / Tahsis Ücreti : 0,50 / Aylık Toplam Maliyet 2,18% / Yıllık Maliyet 29.56%

Taksit tutarı: 401,71 TL  Toplam Tutar: 14.461,56 TL

Finans Katılım 10 Bin TL İhtiyaç Finansmanı Vadesi

Finans katılım bankası tarafından sunulan 10 Bin TL ihtiyaç finansmanı için vadeler 6 ay, 12 ay, 24 ay ve 36 ay olarak belirtilmiştir. Finansman sağlayacak müşteriler belirtilen vade seçenekleri ile Finans katılım 10 Bin TL ihtiyaç finansmanı sağlayabilirler. Katılım bankacılığı öncülerinden olan Türkiye Finans katılım bankasının finansmana uygulamakta olduğu genel ücretleri, masrafları, ürünleri, hizmet ücretleri ve finansman hesaplama işlemleri hakkında bilgi almak için aşağıda verilen url’ye tıklayınız.

Türkiye Finans katılım bireysel ihtiyaç finansmanı url: https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/bireysel/ihtiyac-finansmani/sayfalar/ihtiyac-finansmani.aspx

Finans Katılım 10 Bin TL İhtiyaç Finansmanı İçin Gerekli Belgeler

Türkiye Finans katılım bankasının sağlamış olduğu 10 Bin TL ihtiyaç finansman için gerekli olan belgeleri bu başlık bulabilirsiniz. Finans katılım  10 Bin TL ihtiyaç finansmanı ile finansman sağlamak isteyen kişilerden istenilen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Finansman başvurunuz için sizden istenecek belgeler gelir belgesi, maaş bordrosu, nüfus cüzdanı veya pasaport ile ehliyet olacaktır. İşletme sahipleri ile serbest meslek sahibi ve çalışanlarından istenilen evraklar ise son yıla ait olan vergi levhası ve onaylı bilanço, kuruluş ve en son ortaklık payını gösteren Ticaret sicil gazetesi, mizan, imza sirküleri ve gelir tablolarıdır. Finans katılım bankası gerek duyduğu bir durum olduğu takdirde kefil ve belge isteme hakkına sahip olmaktadır. Banka yine gerek gördüğü durumda kefil içinde gerekli evrak ve belgeleri isteyebilmektedir.

Finans Katılım 10 Bin TL İhtiyaç Finansmanı Başvurusu Nasıl Yapılır

Türkiye Finans katılım 10 Bin TL ihtiyaç finansmanı başvurusu bankanın bütün şubelerinden yapılıyor. Ayrıca internet şubesinden, mobil şube’den kolaylıkla yapılmaktadır. Dilerseniz mobil şube üzerinden başvuru yaptığınızda Türkiye finans katılım müşteri iletişim merkezi ile görüntülü olarak görüşebiliyorsunuz.

Finans katılım İletişim Hattı

Finans katılım iletişim hattı 365 gün 7/24 olmak üzere hizmet ve destekler sağlamaktadır. Söz konusu olan Finans katılım 10 bin TL ihtiyaç finansmanı hesaplama, Finans katılım 10 bin TL ihtiyaç finansmanı başvurusu nasıl yapılır, Finans katılım ihtiyaç finansmanı için gerekli belgeler ve finans katılım 10 Bin TL ihtiyaç finansmanı başvuru sonucu öğrenme hususunda bilgileri müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.

finans katılım iletişim hattı url: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/turkiye-finans-katilim-musteri-hizmetleri/.html

 

İlginizi Çekebilecek Konular

Finans Katılım Kur Korumalı TL Katılma Hesabı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finans-katilim-kur-korumali-tl-katilma-hesabi-acma/.html

Finans Katılım döviz hesabı nasıl açılır URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finans-katilim-doviz-hesabi-nasil-acilir/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.