«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kadın Girişimcilere Destek

Kadın Girişimcilere Destek

garanti

Garanti Bankasından Kadın Girişimcilere 390 Milyon TL Kredi

Garanti bankası kadın girişimcilerimizi heyecanlandıracak olan kredi destek paketini açıklamıştır. Bu açıklama ile kadın girişimcilerin desteklenmesi, cesaretlenmesi ve iş yaşamında çok daha aktif olmalarının hedeflendiği belirtilmektedir. Kadın girişimci destek paketi garanti bankası tarafından sağlanacak ve söz konusu olan 390 milyon TL kadın girişimcilere verilecektir.

Kadın Girişimcilere Özel Destek Kredisi

Değerli okurlarımız Uluslararası Finans Kurumu (IFC) ile Ülkemizin en güzide bankalarının arasında gelen ve sürekli bakacılık alanında ödüller kazanan Garanti Bankası arasında söz konusu olan kadın girişimci destek paketi için protokol anlaşması imzalanmış ve buna göre Garanti Bankası 390 milyon tutarında kadın girişimcilere destek kredisi vereceğini açıklamıştır. Bu aşamada açıklaması yapılarak kamuoyuna duyurulan ve protokol imzası gerçekleştirilmiş olan söz konusu kadın girişimci destek kredisi Türkiye’ki Kadın Girişimcilere kredi desteği olarak verilecek aynı zamanda kadın girişimcilerin bu kredi destekleri ile finansal desteklerden yararlandırılacağı yapılan açıklamalara eklenmiştir.

Girişimci Kadınlara 36 Ay Vadeli Banka Kredisi

Konuya ilişkin Garanti bankası genel müdürü Fuat ERBİL açıklamalar yaparak kamuoyunu bilgilendirmiştir. Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat ERBİL tarafından yapılan açıklamaları siz değerli okurlarımızın bilgilerine sunmak amacı ile derleyerek haberimize eklemedik. İşte sayın Fuat ERBİL tarafından yapılan açıklamaların bazıları şu şekilde olmaktadır.

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat ERBİL yapmış olduğu açıklamada Ülke genelinde kadın yatırımcılara banka ve kredi finansman destekleri sağlayarak kadın yatırımcılarımızı daha çok cesaretlendirmek ve Ülke ekonomisine katkılarını artırmak adına destek kredilerine devam edeceklerini ve söz konusu olan hususlar hakkında yani kadın yatırımcıların iş hayatlarına katılmaları hususunda banka tarafından yapılan kredi desteklerinin devam edeceğini bu hususlarda kadın yatırımcılarımızın destekleneceğini yapmış olduğu açıklamalarına eklemiştir. Açıklamalarına devam eden Garanti Bankası Genel müdürü sayın Fuat ERBİL kadın yatırımcılarımız Ülke genelinde sürekli desteklenmesi gerektiğini ve kadın yatırımcılarımızdan oldukça çeşitli fikirler ve iş politikaları üretildiğini ifadelerine eklemiştir.

Girişimci Kadın Yatırımcılara Destek Kredisi

Garanti Bankası genel müdürü Fuat ERBİL yaptığı açıklamalara devam ederek son sözlerini şu şekilde noktalamıştır. Girişimci Kadın yatırımcıların mutlak suretle finansal ve kredi destekleri ile sürekli olarak desteklenmesi gerektiğini ve bu hususlarda çok başarılı girişimci kadın yatırımcıların ülke ekonomisine katkılarının bulunduğunu ve yine bu hususlarda Uluslararası Finans Kurumu (IFC) ile Garanti bankası arasında kadın girişimcilere kredi destekleri sağlamak amacı ile ön protokol imzaladıklarını ve anlaşma kapsamında kadın girişimcilerin desteklenerek 36 ay vadeli 50 Bin TL ile 500 Bin TL arasında destek kredileri vereceklerini açıklamıştır.

Değerli okuyucularımız sizlerde kadın girişimci olarak garanti bankası tarafından kadın girişimcilere verilen destek kredilerine başvurularınızı yapabilirsiniz. KOSGEP tarafından verilen kadın girişimcilik belgelerine sahip olan ve kadın girişimci kurslarında verilen kadın girişimci sertifikasını alarak bu tarz destek kredilerine başvuruda bulunma imkan ve olanağı olan bütün kadın girişimciler Garanti Bankası ile IFC ile yapılan anlaşma sonucu garanti bankası kadın girişimci destek kredilerine başvuru yaparak bu hususta destek kredilerini alabilir ve hayallerini gerçekleştire bilirler. Söz konusu hususta başvuru yapacak olan kadın girişimciler almış oldukları garanti bankası kadın girişimci destek kredisini 36 ay vede ile kullanabilmektedirler. IFC ile Garanti bankası tarafından yapılan anlaşma ile garanti bankası kadın girişimci destek kredisi almak isteyen kadın girişimciler bu hususta çok daha detaylı bilgiler almak isterlerse eğer Garanti Bankası web sitesi adresini ziyaret ederek veya garanti bankası müşteri hizmetlerini arayarak kadın girişimci destek kredisi hakkında çok daha sağlıklı bilgiler ve çok daha detaylı bilgiler alabilirler…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *