«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Otobüs Firmaların’dan Enflasyon’la Mücadeleye %10 Destek

Otobüs Firmaların’dan Enflasyon’la Mücadeleye %10 Destek

ooooooo

Devlet tarafından başlatılmış olan enflasyonla mücadeleye destek olmak için bir adımda otobüs firmalarından geldi. Ülkemizi hedef alan ekonomik saldırıya karşı otobüs firmaları da elini taşın altına koymak istediklerini dile getirmiş ve enflasyonla mücadele kampanyası kapsamında yüzde 10 bilet fiyatlarında indirime gidileceği belirtildi. Bu hususta ilk açıklama Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Birol ÖZCAN düzenlenen basın toplantısın da enflasyonla mücadele ve destek vermek için katıldıkları kampanya hakkında açıklamalar da bulunmuştur. Bizde bu açıklamaların detaylarını siz değerli okuyucularımız ile paylaşmak istedik. İşte o detaylar.

Öncelikle konuşmaları basında çıkan haberler üzerine olan Sayın Birol ÖZCAN bazı haberlerin kasti yapıldığı ve kamuoyunun yanlış bilgilendirildiği ve çıkarılan yalan haberlerden şikayet ederek gerçek dışı haberlerin yapılmaması gerektiğini dile getirmiştir. Bu hususta çıkan yalan haberlere yönelik açıklamalarına devam ederek bazı yayın organlarının otobüsler de ikramların kalkması ve otobüs terminallerinden firmaların ücretsiz servislerini de durdurduğu yönündeki haberlere tepkisini göstermiştir.

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Birol ÖZCAN çıkan bu haberlerin kesinlikle asılsız ve yalan beyan olduğunu belirterek bu husustaki bütün otobüs firmalarının ikram ve servis taşımacılığının devam ettiğini ve bu doğrultuda kesinlikle hiçbir vatandaşımızın zorluk çekmeyeceğini ifadelerine eklemiştir. Fakat bu konu hakkında sonradan duydukları birkaç firma tarafından bu hususta sıkıntılar olduğunu duyduklarını yalnız bu yaşanan sıkıntının bütün otobüs firmalarına maal edilmesinin yanlış olduğunu da belirtmiştir. Bu denli gerçek dışı haberler yaparak vatandaşlarımızın yanlış yönlendirildiğini ve en yakın zaman da konu ile ilgili gerçek haberlerin yapılmasını ve kamuoyunun aydınlatılması gerektiğini ifade etmişitir.

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Birol ÖZCAN yapılan basın toplantısına son vermeden önce Devletimizin başlattığı enflasyonla mücadele kapsamında alınan kararın sadece kendilerinin değil bütün federasyon üyeleri ile birlikte alınan bir karar olduğunu belirtmiş ve bu karar kapsamın da kampanyaya dahil olarak çorbada bizim de katkımız olsun diyerek basın açıklamalarını sonlandırmıştır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *