«
  1. Anasayfa
  2. Memur Haberleri
  3. Kamuya Geçen Taşeron İşçilere İkramiye

Kamuya Geçen Taşeron İşçilere İkramiye

ikramiye

Milyonlarca kamu çalışanının merak içinde bekledikleri tediye ikramiyelerinin ödeme tarihi resmen kesinlik kazandı ve ödeme tarihi kamuoyuna duyuruldu. Söz konusu olan tediye ikramiyelerinin ödeneceği tarih 7 Aralık 2018 olarak kamu kurum ve kuruluşlarına bildirildi. Fakat bu ikramiyeden bütün kamu kurum ve kuruluşlarındaki personellere verilmeyecektir.

Bazı yayın organlarında bütün kamu çalışanlarına verilecekmiş gibi asılsız haberlerde yapılmıyor değil. Yapılan yanlış haber sonucu memur vatandaşlarımızı yanlış bilgilendirmek kimin ne işine yarayacak ve bu yanlış olarak lanse edilen haberin hangi maksatla yapıldığı bilinmemekte olup hangi amaçla kimlere hizmet vermek için yapıldığı da belirsizliğini korumaktadır. Yanlış yapılan haberle insanlarımızın kafasını karıştırmak da kesinlikle doğru bir şey değil haberciliğin adını kötülemektir. Siz değerli okuyucularımızın bu konuda bilgi sahibi olmanız için haberin doğruluğunu araştırarak sitemizde bu habere yer vermek istedik. İşte doğrular.

Bu hususta tediye ikramiyesi alacak personeller yani 7 Aralık 2018 tarihinde ödenecek tediye ikramiyeleri almaya hak kazanan kamu çalışanları kimler öncelikle buna açıklık verelim ve insanlarımızın kafasında oluşan soru işaretini ortadan kaldıralım. Söz konusu olan tediye ikramiyeleri açıklandığı gibi bütün kamu kurum ve kuruluşların da çalışan personelleri kapsamamaktadır.

7 Aralık 2018 de ödenecek olan tediye ikramiyeleri sadece taşeron den kamu kuruluşlarına geçen yani önceleri taşeron olarak çalışıp şimdi ise memur kadrosuna alınan kamu personellerine ödenecektir. Bu hususta 365 gün çalışan işçilere 52 günlük bir tediye ödeniyor. Daha önceki 26 günlük tediyeleri yapılmış olup geriye kalan 26 günlük tediye ödemeleri de Cumhurbaşkanı kararı ile neticelendirilmiş oldu. Fakat bu hususta daha önceleri Belediye şirketlerinden kadroya alınan işçilere tediye ikramiyesi ödenmeyeceğinin de kesin sonuç olarak karara bağlandı. İki parça halinde verilen tediye ikramiyesinin ilki 17 Ağustosta ödenmişti. Şimdiki ödenecek ikramiyenin ise 7 Aralık 2018 de verileceği ve bu ödeneğin yakalaşık tutarının 1050 ile 1100 TL arasında olacağı da belirtilmiş ve bütün kamu kurum ve kuruluşlarına yaklaşık 45 gün önceden yazılı olarak bilgisi verilmiştir.

Not:Unutmayınız ki her haber haber değil her haber de doğru değildir. Değerli okuyucularımız mutlaka okuduğunuz haberin doğruluğunu araştırınız bu sayede hem yanlış verilen haberin hemde bilgi kirliliğinin önüne geçmiş olursunuz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *