«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Maximum Genç Kart Başvurusu / Maximum Genç Kart Nedir

Maximum Genç Kart Başvurusu / Maximum Genç Kart Nedir

maximum-genç-kart-özellikleri

İş Bankası Maximum Genç Kart

İş bankası yurdumuzun en güzide bankaları içerisinde kendine yer edinen bankaların başında gelir. Bankanın iş politikası her zaman müşteri memnuniyetir. Yıllardır vermiş olduğu hizmetler ve sağlamış olduğu kampanyalar ile müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiğini göstermiştir. İş Bankası şimdide genç müşterileri için maximum kredi kartı ile hizmet vermektedir.Maximum genç kart ile genç müşterilerine özel kampanyalar ve sınırsız avantajlar düzenler.

Maximum Genç kart limiti ne kadar, maximum genç kart nedir, maximum genç kart özellikleri nelerdir, maximum genç kart avantajları nelerdir, maximum genç karta kimler başvuru yapabilir, maximum genç kart yaş sınırı nedir, maximum genç kart banka kartı mı ve maximum genç kart limit nasıl belirlenir sorularının bütün cevapları haberimizin detayları içerisinde bulunmaktadır. Haberimizi okuyarak maximum genç kart hakkında aradığınız bütün bilgileri öğrenebilirsiniz.

İş Bankası Maximum Genç Kart Nedir

Maximum genç kart nedir sorusu internet arama motorlarında da çok aranan ve sorulan sorudur. Maximum genç kart nedir sorusunu açık bir ifade ile tanımlamak gerekir. Maximum genç kart İş bankası tarafından genç çalışanların ve öğrencilerin hizmetine sunulan bir kartır. Maximum genç kart hem kredi kartı hem de banka kartı özelliğini bünyesinde bulunduran ayrıca tek kart ile hem kredi kartı hem de banka kartı olarak kullanılan Banka Kartı’dır. Sizlerde İş bankası güvencesi ve İş bankası katkılarıyla maximum genç kartlı olabilirsiniz. Maximum genç kart kullanıcısı olarak bu kartın bütün özelliklerinden ve avantajlarından faydalanabilirsiniz. Ancak Maximum genç kart kullanıcısı olmak ya da maximum genç kart başvurusunda bulunmak için gerekli şartlara uygun olunması gerekir. Maximum genç kart yaş sınırı ve maximum genç kart başvurusu şartları bir alt başlıkta bulabilirsiniz.

maximum genç banka kartı özellikleri
iş bankası öğrenci dostu maximum genç kart avantajları

İş Bankası Maximum Genç Kart Yaş Sınırı / İş Bankası Maximum Genç Kart Başvurusu Şartları

Maximum genç kart yaş sınırı olan bir banka kartıdır. Ayrıca maximum genç kart başvurusu yapmak ve bu kartın kullanıcısı olmak içinde bir takım şartlar sunulmuştur. Bu kart üzerinde şart konulmasının nedeni, bu kartın avantajlarından ve özelliklerinden öğrenci ve çalışan gençlerin faydalanmasının istenmesidir. Maximum genç kart yaş sınırı ve maximum genç kart başvuru şartları şu şekilde istenmektedir. Maximum genç kart yaş sınırı 18 ve 25 dir. 18 yaşına giren ve 25 yaşını bitirmeyen gençler maximum genç kart başvurusu yapabilirler. Ancak bu gençlerin ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitim gören öğrenciler olması gerekir. Bu yaş gurubunda olan ve bankanın sunduğu şartlara haiz olarak çalışan tüm gençler maximum genç kart başvurusu yapabilirler.

Maximum Genç Kart Limiti Ne Kadar?

Maximum genç kart öğrenci ve gençlere yönelik bir kart olduğu için banka tarafından limit belirlenmiştir. İş Bankası tarafından maximum genç kart için belirlenen limit bir gencin ve bir öğrencinin belirli giderleri kadardır. İş bankası maximum genç kart limiti bir gencin ve öğrencinin giderlerini karşılaması için yeterli bir limit olarak tanımlanmıştır. İş Bankası maximum genç kart limiti Üniversite öğrencisiyseniz 2.000 TL’ye kadar tanımlanır. İş bankası maximum genç kart limiti doğrultusunda avans kullanabilirsiniz. Kart limitinin yüzde 50’si oranında taksitli nakit avans ve nakit avans çekebilirsiniz.

Maximum Genç Banka Kartı Ne İşe Yarar ?

Maximum genç banka kartı ne işe yarar; Maximum genç banka kartınız ile İş bankasının bütün ATM”lerinden para çekme, para yatırma, nakit avans ve taksitli nakit avans çekme işlemlerinizi yaparsınız. Ayrıca fatura ödeme, otomatik ödeme talimatı verme, EFT ve havale gibi bir çok banka ve bankacılık işlemlerinizi de yapabilirsiz. Ayrıca üzerinde temassız ödeme amblemini gördüğünüz okuyucuların bulunduğu tüm noktalardan 750 TL’ye kadar olan ödemelerinizi temassız ve şifresiz olarak gerçekleştirebilirsin. Bu kart sahipleri internet bankacığının ve mobil bankacılığın bütün avantajlarından da faydalanabilirler.

Maximum Genç Banka Kartı Özellikleri ve Avantajları

Türkiye’nin her yerindeki İş Bankası’nın yaygın Bankamatik ağından 365 gün 7/24 olmak üzere para çekebilir ve para yatırabilirsiniz. Maximum genç kart avantajları ile maximum olan veya olmayan tüm üye işyerlerinden yapacağınız alışverişlerden MaxiPuan kazanır, taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Maximum genç banka kartı özelliği dahilinde ekstra taksit ve indirim kampanyalarından yararlanabilirsin. Peşin olarak yapılan ödemelerinizi taksitlendirebilir isterseniz erteleyebilirsiniz.Maximum genç kart özelliği ile üzerinde temassız ödeme amblemini bulunan okuyucuların bulunduğu tüm noktalardan 750 TL’ye kadar olan ödemelerinizi temassız ve şifresiz olarak yapabilirsiniz.

Maximum genç kart avantajları ile Kredi Kartı Destek Sigortası ve Alışveriş Sigortası ile güvence altında olursunuz. Maximum genç kart özelliği ile kartına bağlı hemen ücretsiz bir Sanal Kart oluşturarak internet alışverişlerini güvenli ve pratik olarak yapabilir. Maximum genç kart kullanıcıları bankamatik Kartı özelliği ile kartına bağlı vadesiz hesaplarına girebilir ve bu hesaplar üzerinden bireysel banka ve bankacılık hizmetlerinden faydalanır. Maximum genç kart ile İş Kültür Yayınları’ndaki indirimden yararlanabilir.

Maximum Genç Kart Başvurusu Nasıl Yapılır

Maximum genç kart başvurusu İş bankasının bütün şubelerinden yapılıyor. Ayrıca Maximum genç kart başvurusu Bankanın dijital kanalları üzerinden de yapılmaktadır. İş bankası internet bankcılığı, iş bankası mobil şube, iş bankası telefon bankacılığı ve İş bankası SMS numarası maximum genç kart başvurusu yapabilirsiniz. İş bankası müşterisi değilseniz iş bankası mobil ve internet şube üzerinden hesap açabilir ve bu hesaplar üzerinden maximum genç kart başvurusu işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Mobil şube’den Maximum Genç Kart Başvurusu Nasıl Yapılır

İş bankası mobil şube ile maximum genç kart başvurusu yapmak için öncelikle mobil şube hesabınızı açarak aktif hesap durumuna getirin. Sonrasında ise başvurular bölümünden; Başvurular / kredi kartı başvurusu / Maxsimum genç kart başvurusu, adımlarını takip edin. Belirtilen adımları takip ederek iş bankası mobil şube bankacılığı üzerinden maxsimum genç kart başvurusu işlemlerinizi tamamlamış olursunuz.

iş bankası mobil şube url: https://www.isbank.com.tr/iscep

İnternet şube’den Maximum Genç Kart Başvurusu Nasıl Yapılır

İş bankası internet şube ile maximum genç kart başvurusu yapmak için öncelikle internet şube hesabınızı açarak aktif hesap durumuna getirin. Sonrasında ise başvurular bölümünden; Başvurular / kredi kartı başvurusu / Maxsimum genç kart başvurusu, adımlarını takip edin. Belirtilen adımları takip ederek iş bankası internet şube bankacılığı üzerinden maxsimum genç kart başvurusu işlemlerinizi tamamlamış olursunuz.

SMS İle Maxsimum Genç Kart Başvurusu Nasıl Yapılır

İş bankası SMS numarasına mesaj gönderebilir ve maxsimum genç kart başvurusu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. İş bankasının SMS numarası 4402’dir. SMS ile maxsimum genç kart başvurusu yapmak için maxsimum genç kart yazarak 4402’ye SMS gönderdiğiniz zaman maxsimum genç kart başvurusu işlemini SMS bankacılığı üzerinden yapmış olursunuz.

İletişim Hattı İle Maxsimum Genç Kart Başvurusu Nasıl Yapılır

İş bankası kurulduğu günden beri her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. Bu bağlamda iş bankası iletişim hattı ile müşterilerine 365 gün 7/24 olmak üzere daimi hizmetler sunmaktadır. Sizlerde iş bankası iletişim hattı telefon numaralarını arayarak maxsimum genç kart başvurusu yapabilirsiniz. İş bankası iletişim hattını arayın ve müşteri hizmetlerine bağlanın. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra maxsimum genç kart başvurusu yapmak isteğinizi müşteri temsilcisine bildirin. Müşteri temsilcisi tarafından sizlere iletilen sorulara eksiksiz ve doğru olarak cevap vermeniz durumunda maxsimum genç kart başvurusu işleminizi tamamlamış olursunuz.

Dilerseniz haberimizin konusu olan Maximum Genç kart limiti ne kadar, maximum genç kart nedir, maximum genç kart özellikleri nelerdir, maximum genç kart avantajları nelerdir, maximum genç kart’a kimler başvuru yapabilir, maximum genç kart yaş sınırı nedir, maximum genç kart banka kartı mı ve maximum genç kart limit nasıl belirlenir sorularınız için müşteri temsilcilerinden bilgiler alabilirsiniz.

iş bankası iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-musteri-hizmetleri-444-02-02/.html

 

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

İş Bankası Altın Hesabı nasıl açılır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-altin-hesabi-nasil-acilir/.html

İş bankası mobil temassız ödeme özelliği açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-mobil-temassiz-odeme-acma/.html

iş bankası kredi notu sorgulama: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-kredi-notu-sorgulama/.html

iş bankası kredi kartı temassız ödeme : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-temassiz-odeme-nasil-acilir/.html

iş bankası pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-pos-destek-telefon-numarasi-0850-724-7-767/.html

iş bankası kredi kartı bloke kaldırma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-kredi-karti-bloke-kaldirma/.html

iş bankası internet bankacılığı şifre alma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir/.html

iş bankası internet bankacılığı hesap açma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-internet-bankaciligi-hesap-acma/.html

iş bankası kart şifresi alma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-kart-sifresi-alma/.html

 iş bankası online alışveriş açma kapama: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-kredi-karti-internet-alisverisine-acma-kapama/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.