«
  1. Anasayfa
  2. Kosgeb Haberleri
  3. KOBİ’lere Müjdeli Haber Bakan ALBAYRAK’tan

KOBİ’lere Müjdeli Haber Bakan ALBAYRAK’tan

KOBİLERE MÜJDE

Bakan Berat ALBAYRAK Müjdeyi Verdi

2019 yılına sayılı günler kala müjdeli haberlerin arkası kesilmiyor her geçen gün hükümet tarafından müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Geçen gün Sayın Zehra Zümrüt Hanım engelli vatandaşlarımız ve Devlet korumasında yetişen gençlerimizin atamalarının yapılacağı müjdesini vermişti. Şimdi yeni bir haber ise Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat ALBAYRAK’tan gelmiştir. Berat ALBAYRAK’ tarafından verilen müjdeli haber bütün KOBİ’lerimizi sevindirecek yönde olmuştur.

KOBİ’lere Yönelik Devlet Destekli Alacak Sigortası 1 Ocak 2019’da Başlıyor 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat ALBAYRAK (KOBİ) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere yönelik Devlet destekli olan ticari alacak sigortasının uygulamaya başlamasının müjdesini vererek uygulamanın 2019 Ocak 1’de başlayacağını açıklamıştır. Bu hususla ilgili daha önceki haberlerimizde bahsi geçen Devlet destekli sigortanın KOBİ’lerimiz için çok önemli olduğunu ve gerekliliğini siz değerli okuyucularımıza sitemizden duyurmuştuk. Bu Devlet destekli sigorta kapsamında KOBİ’lerimiz alacaklarında endişe duyma sıkıntısı rafa kalkmış olacak ve KOBİ’lerimizin ticari satışlarında önünü daha çok açacaktır. Fakat her işin bir sıkıntısı ve önemi olduğu gibi bu hususta da önemli ayrıntılar mevcut olup KOBİ’lerimiz nede olsa alacağımız Devlet destekli sigortalı diye hukuk dışı satışlardan kendilerini alı koymaları gerekmektedir. Biliyorsunuz günümüzde enflasyon ve ekonominin yaratmış olduğu özellikle de dolarda yaşanan çok hızlı artış ve inişten sonra verilen Konkotdato ilanları gibi olmaması için bu hususta da Devlet destekli sigorta sisteminde önemli ayrıntılar olacak ve bu hususlarda satışlar gerçekleştirilip ve KOBİ’lerimizin alacakları Devlet destekli sigorta kapsamına alınacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *